Palvelumme

Komea kodinremontti palvelee juuri Sinua

Intohimonamme on laadukkaisiin remontteihin erikoistumisen lisäksi ihmisten aito kohtaaminen ja auttaminen. Remontin pitää sujua mielestämme sutjakkaasti ja aina asukkaiden ehdoilla.

Vaalimme kestävää arkkitehtuuria

Kestävä arkkitehtuuri tarkoittaa esimerkiksi kestäviä materiaalivalintoja, rakenteiden tinkimätöntä laatua sekä asumisen esteettömyyttä. Käsistämme syntyy aina viimeistä piirtoaan myöten kaunis ja laadukas lopputulos.

Hinta-laatusuhde
aina kohdillaan

Rakentamisessa on tärkeää löytää yhdessä asiakkaan kanssa rakentamisen oikea hinta. Liian alhaiset urakkahinnat aiheuttavat laatuongelmia, kun taas liian korkeita hintoja ei kannata maksaa. Olemme luotettava kumppanisi.

Huoneistoremontti Tampereella ja Pirkanmaalla

Toteutamme kodin kaikki remontit laadukkaasti avaimet käteen -palveluna.

Teemme työmme aina kestävän arkkitehtuurin arvoihin nojaten. Kodin sisäilmasto = Ihmisen viihtyvyys kodissaan = Ilmanvaihto, lämpö, valaistus, akustiikka, estetiikka ja esteettömyys.

Sujuva ja vaivaton remontti sekä timanttinen lopputulos on kunnia-asiamme.

Vaalimme aidosti ihmisläheistä ja viimeisen päälle laadukasta tekemistä.

Olemme remontoineet satoja koteja. Meillä on erittäin kattava yhteistyökumppaniverkosto. Hallitsemme parhaat remonttiprosessit ja olemme siksi myös ripeitä.

Toimimme pääsääntöisesti Tampereen, Kansasalan ja Pirkanmaan seudulla, mutta ota rohkeasti yhteyttä meihin myös muualta.

"Olimme erityisen tyytyväisiä siihen, että saimme Markolta selkeän ja paikkansapitäneen arvion kustannuksista jo etukäteen. Huolehditte hienosti siitä, että muut toimijat (putkimiehet, sähköt, lasintyöt) olivat ajan tasalla töiden etenemisestä, minkä ansiosta työt eivät keskeytyneet eri vaiheissa vaan etenivät koko ajan."

 

"Yhteistyö ja asioista sopiminen teidän molempien (Marko & Tommi) kanssa oli helppoa ja välitöntä – näin erinomaista asiakaspalvelua en ole aiemmin saanut kotimme remonteissa. Tarpeen tullen käytän firmaanne jatkossakin ja suosittelen myös muille!"

– Susanna ja Jukka Hirvonen –
Ylöjärvi

 Komean tarina

Joko tiedät, mistä Komea kodinremontti sai alkunsa ja keitä Komean takana on?

Komea ammattitaito näkyy

Toimiva tiimi on yhtä kuin onnistunut remontti.
Siksi Komealla on oikeat ihmiset.