Kylpyhuoneremontti Tampere, Pirkanmaa - unelmiesi kotikylpylä

Mitäpä jos taikoisimme kylpyhuoneestasi yhdessä unelmiesi kotikylpylän?

Riippuen perheesi koosta, kosteissa tiloissa käytetään satoja tai jopa tuhansia litroja vettä päivässä. Tämä asettaa kylpyhuoneen rakenteille tiettyjä laatuvaatimuksia. Kylpyhuoneremontti on remontti, jossa rakentajilta vaaditaan ammattitaitoa ja rakennusfysiikan osaamista. Kylpyhuoneet ja saunat ovat Komean vahvaa erikoisosaamisaluetta ja lempiruokaamme.

Alla olevasta kuvasta näet esimerkkiremontin vaiheet.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kylpyhuoneremontin ja saunaremontin eteneminen

Esimerkki: kylpyhuoneremontti + saunaremontti 15–20 pv

 

Näin kylpyhuoneremontti ja saunaremontti etenee. Esimerkkitapauksessa remontti kestää n. 15-20 päivää suojauksesta ja purkuvaiheesta aina pintarakenteisiin ja viimeistelyyn asti.

Komea kylpyhuoneremontti

Onko kylpyhuoneesi rikki? Kuinka vanha kylpyhuoneesi on? Kylpyhuone kannattaa korjata ennen sen rikkoutumista, näin säästytään ylimääräisiltä kustannuksilta. Komea kodinremontti tarjoaa laadukkaan tavan korjata kylpyhuone.

Marko kertoo:
En aktiivisesti osallistu tarjouskilpailuihin kylpyhuoneremonteista. Rakentamisessa on tärkeää löytää yhdessä asiakkaan kanssa rakentamisen oikea hinta. Liian alhaiset urakkahinnat aiheuttavat laatuongelmia ja liian korkeita hintoja ei kannata maksaa.

Olen sinun luotettava rakennuskumppanisi.

Voiko juuri sinulla olla ylellinen kylpyhuone?
Oletko uskaltanut ajatella koko asiaa? Minua motivoi työssäni ehkä eniten se hämmästys asiakkaideni kasvoilla, kun he näkevät luonnoskuvat ensimmäistä kertaa. ”Voiko olla mahdollista, että tuo tulee olemaan meidän kylppäri”.

Kerro meille millainen on unelmiesi kylpyhuone ja me toteutamme toiveesi parhaamme mukaan.

Kerro meille, millainen on unelmiesi kylpyhuone – me toteutamme toiveesi Komeasti.

Kylpyhuoneremonttien lisäksi saat meiltä kaikki kodin remontit aina kattavista keittiöremonteista kellareiden peruskorjauksiin ja yksittäisiin remonttitöihin, kuten tapetointiurakkaan tai maalaushommaan.

 Komean tarina

Joko tiedät, mistä Komea kodinremontti sai alkunsa ja keitä Komean takana on?

Komea ammattitaito näkyy

Toimiva tiimi on yhtä kuin onnistunut remontti.
Siksi Komealla on oikeat ihmiset.