Kodin pintaremontti Tampere, Pirkanmaa

Oletko tekemässä muuttoa? Muuttiko viimeinen lintu pois pesästä? Haluatko nopean ilmepäivityksen kotiisi? Onko kotisi vailla kaunista ja siistiä pintasilausta?

Usein eri elämänvaiheet tuovat mukanaan erilaisia pintaremontin tarpeita. Perheenlisäyksen myötä syntyy usein myös tarpeita muokata kodin tiloja. Lasten muuttaessa pois kotoa saatat kaivata kotiisi lukunurkkauksen ja kirjastohuoneeen tai vaikkapa harrastustilan. Muuttotilanteessa saatat kaivata edellisen asukkaan elämisen jälkien peittämistä ja nopean ilmepäivityksen. Esimerkiksi tällöin kotisi remontissa ei tarvitse koskea lainkaan rakenteisiin, vaan puhutaan pintaremontista. Palvelemme sinua ja kotiasi kaikissa erilaisissa elämäntilanteissa.

Toteutamme kotisi pintaremontit toiveidesi ja aikataulusi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä!

"Noin 3 vuotta sitten saunatilat uusittiin Komea kodinremontin edeltäjän, Markon perustaman MS-saneerauksen toimesta. Nyt tarvittiin päivitystä yläkerran wc- ja suihkutiloihin. Kyseessä oli hieman haasteellinen vinokattoinen tila. Remontin tekijää ei tarvinnut googlettaa eikä miettiä, vaan otimme yhteyttä Markoon."

– Helena ja Ilkka Normio –
Lielahti, Tampere

 Komean tarina

Joko tiedät, mistä Komea kodinremontti sai alkunsa ja keitä Komean takana on?

Komea ammattitaito näkyy

Toimiva tiimi on yhtä kuin onnistunut remontti.
Siksi Komealla on oikeat ihmiset.