80-luvun omakotitalon kylpyhuone- ja saunaremontti Linnaimaalla

Miksi lähditte remontoimaan kotianne?

Kylpyhuone oli alkuperäisessä 80-luvun kunnossa ja se ei vastannut tarpeita, sillä perheeseemme on tulossa lisää lapsia. Halusimme saada aitokiukaan rinnalle toisen kiukaan, jonka lämmittäminen olisi nopeampaa.

Millainen koti on kyseessä, aikakausi?

Omakotitalo, joka on rakennettu 80-luvun alussa.

Mitä toiveita teillä oli remontin suhteen?

Saada ajaton ja tarpeisiin vastaava laadukas ratkaisu. Myös mahdollisimman tehokkaasti avaimet käteen, koska oma aika oli kortilla.

Mitä remontin aikana tehtiin ja miten?

Saunatilat (pukuhuone, wc, suihku ja sauna) Kaikki märkätilat tehtiin pohjia myöden uudestaan. Suunnittelupalvelu tuli myös Komea kodinremontin kautta.

Asuminen remontin keskellä oli…

Niin helppoa, kuin se ilman kylpyhuonetta voi olla. Remonttimiesten (Tommi teki meillä eniten) kanssa oli helppo kommunikoida ja luontevaa olla yhtä aikaa kotona. Päivän päätteeksi remontoitavasta tilasta oli siivottu pois kaikki ”vaaralliset” työkalut sekä remontoitava tila oli siisti. Lisäksi työmaavalot oli suunnattu aina sinne, mitä kohtaa kulloisenakin päivänä oli edistetty. Lisäksi oli hienoa, että suihku rakennettiin mahdollisimman aikaisin ja saimme luvan käydä remontin keskellä suihkussa. Tommin tapa kohdata meidät asiakkaana päivän aikana oli taitava ja luonteva. Olen itse ollut yhdessä aiemmassa eri toimittajan tekemässä remontissa kotona pienen vauvan kanssa, ja oli erittäin vaivaannuttavaa, kun silloinen remonttimies ei ymmärtänyt ollenkaan olevansa kotonani.

Erityishuomiot ja haasteet

Vanhoista kylpytiloista löytyi lattiasta kosteutta, mutta tähän saimme nopeasti suunnitelman ja budjetin sekä aikataulussa pystyttiin huomioimaan tämä nopeasti.

Millainen oli lopputulos?

Lopputulos on ollut erittäin hyvä, vastannut odotuksia sekä laadukas. Meillä on nyt saunatilat, joissa on helppo aikuisten nauttia saunasta ja lasten turvallisuus on kuitenkin samalla huomioitu.

Näissä jutuissa me onnistuttiin

Palvelu ja toimiminen meillä kotona. Vinkit ja mielipiteet, miten toteutuksesta tehdään vielä toimivampi. Näkemys koko kokonaisuudesta esim. säilytysratkaisujen osalta huomioiden sen hetkinen ja mahdolliset tulevaisuuden tarpeet. Kyky tehdä räätälöityjä puutyöratkaisuja.

”Komea kodinremontilla oli hyvät kontaktit muihin tarvittaviin toimittajiin esim. lasifirmoihin ja tämä yhteistyö toimi hyvin.”

– Keinoset –
Linnainmaa, Tampere

Kuvia remontistamme