Marko ”Mako” Santanen

Perustaja, yrittäjä, Rakennusinsinööri (AMK), Timpuri

 

marko@komeakodinremontti.fi
040 704 1957

Erityisosaaminen ja työkokemus:

  • Korjausrakentaminen
  • Märkätilojen rakenteet / laatoitustyöt
  • Ohuet betonirakenteet / betonityötasot
  • Hyvä yleiskäsitys sisäilmastoon vaikuttavista tekijöistä

 

Markolla on ennennäkemätön halu ja into uudistaa korjausrakennus-alaa, korjausrakentaa Suomea ja luoda ihmisille parempia koteja asua. Marko on varustettu Komealla asenteella ja todellisella intohimolla.

 

”Mää oon ylpeä siitä tiestä, jonka oon kulkenut rakennusalalla. Pikkupojasta asti oon ollu raksalla hommissa. Mua rupes häiritteen se välinpitämättömyys, johon törmäsin työskennellessäni isommissa rakennusliikkeissä. Vaikka olin silloin vasta 25 vuotias, oli selvää että aloitan tekemään näitä hommia omiin nimiin, omalla tavallani. Rakennusinsinöörin opinnot räjäytti mun tajunnan. Se oli raskasta aikaa, opiskella töiden ohessa, mutta se oli niin hienoa. Kyky teoreettiseen ajatteluun, kyky myöntää omat heikkoutensa ja uskallus sanoa, jos en tiedä tai osaa, mutta otan selvää. Siinä on mun henkinen kovuus kiteytetty, meidän on huomattavasti vaikeampi tehdä virheitä, kun ollaan nöyriä. Virheet tällä alalla saattaa johtaa homevauriohin, se sairastuttaa ihmisiä. Kurja sanoo ”oho”, kun jonkun lapsi saa astman. Mää otan nää jutut aika vakavasti.” Pohtii Marko

”Markon osaaminen ja intohimo kodinremontteihin ja sen eri nyansseihin paistaa kilometrien päähän.” sanoo Markon yhtiökumppani Petri.