Petri ”Pete” Takala

Osakas, timpuri

 

petri@komeakodinremontti.fi
050 599 3346

Erityisosaaminen ja työkokemus:

  • Kiintokalusteet
  • Märkätilojen rakenteet
  • Laatoitustyöt
  • Ohuet betonirakenteet / betonityötasot

Ennen siirtymistään Komean remonttitiimiin, Petri työskenteli 13 vuoden ajan kalustepuolella eri tehtävien parissa suunnittelusta asennuksiin, joten näki alan erittäin läheltä.

”Vuonna 2015 rakensin perheelleni kotia ja pyysin Markoa taloprojektiini töihin. Olimme tehneet sitä ennen jo paljon yhteistyötä ja tiesin tarkalleen mitä saan kun tilaan. Silloin kuitenkin tuli puheeksi, että olisi hienoa tehdä yhdessä töitä päivittäin ja kun Marko tarjosi mahdollisuutta ryhtyä osakkaaksi perustamaansa firmaan, oli helppo vastata kyllä. Tunsin hänet pitkältä ajalta ja olimme huomanneet, että ajattelemme samalla tavalla tavoista tehdä töitä.”

”Petri täydentää meidän tiimiä loistavasti, juuri asenteensa ja osaamisensa takia. Petrin kokemus korjausrakentamisesta oli tietysti hieman kapeammalta sektorilta, kuin minun ja Tommin, mutta hänen intohimonsa ja palonsa oppia uutta on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Hänestä on tullut jo nyt muutamassa vuodessa huipputason laattamies ja märkätilojen rakentaja.” kertoo Marko.