Näin syntyi Komea kodinremontti

Komea sai alkunsa – noh, ketutuksesta…

no kyllä! Kyllä sen voi oikeastaan niin sanoa. Meitä osakkaita ketutti eniten se, että kodit ja ihmiset eivät saa arvoistaan palvelua. Suomea pitää korjausrakentaa isolla sydämellä ja ammattitaidolla. Hinta-laatusuhteen pitää olla oikeasti kohdillaan. Tunnistimme alaa vaivaavan luottamuspulan asiakkaiden kanssa. Siksi me päätimme lähteä tekemään omalta osaltamme kaikkemme, jotta tämä maine saadaan muutettua.”

Komea kodinremontin takana on Marko Santasen vuonna 2008 toiminimenä perustama yritys MS-saneeraus. Marko on saanut vankasta osaamisestaan ja upeasta asenteestaan tähän päivään mennessä paljon kiitosta ja hyvää palautetta.

Marko halusi vaalia itselleen tärkeää tekemisen kulttuuria ja perusti siksi Komea kodinremontin yhdessä kahden muun samanhenkisen alan osaajan, Petrin ja Tommin kanssa. Me pojat tuumittiin että kun kerätään oikeanlainen porukka kasaan, niin yhdessä meidän osaamisella ja mentaliteetilla voidaan tehdä vielä paljon enemmän!

Siitä meidän nimikin tulee, että tehdään asioita aidosti Komeasti.

Meitä Komealla kiinnostaa ennen kaikkea asiakkaamme auttaminen sekä läpi linjan tehty laadukas lopputulos, jonka takana me kaikki seistään ylpeinä. Meille se on nimittäin kunnia-asia, että omalla nimellä tehdään. Siitä me saadaan isoin palkinto, kun asiakkaat moikkailee kadulla ja suosittelee meitä ystävilleen ja tutuilleen. Silloin tietää tehneensä asioita oikein.”

”Meitä kaikkia motivoi samat jutut ja oivallukset – se että tehdään laadulla ja oikein. Ja niin että ratkaisut kestää asumista ja aikaa. Omat kotimme ovat kauniita taustoja perheidemme elämälle. Emme hyväksyisi sielläkään huolimattomuutta. Vaikka se onkin vain tausta, siellä asuu meidän kalleimmat aarteet.”

Meillä on iso sydän kestäville ratkaisuille (joista alalla käytetään termiä ”kestävä arkkitehtuuri”). Kestävä arkkitehtuuri on niin paljon muutakin, kuin vain pelkkää pintaremonttia. Kestävässä arkkitehtuurissa johtavana ajatuksena on kestävä kehitys. Siinä huomioidaan asiantuntevasti ihan koko asumisen systeemit: valaistuksesta akustiikkaan, estetiikasta sisäilmaan ja lopulta ihan esteettömyyteen asti. Näiden yhteispeli toimii ja tekee lopputuloksista parhaita.

”Rakennettu ympäristömme Suomessa tuottaa noin 60 % hiilidioksidipäästöistämme. 

Ajattelen sen niin, että jos onnistumme remontoimaan asiakkaamme kanssa heidän kotiaan siten, että rakentamamme rakenteet kestävät niihin kohdistuvat rasitukset, pinnat ovat esteettiset ja aikaa kestävät, eikä niitä tarvitse uudelleen remontoida kymmeniin vuosiin, olemme tehneet hyvää työtä.

Tällä tavalla korjaamme omalta osaltamme suomalaisen rakennuskannan korjausvelkaa ja rasitamme maapalloa mahdollisimman vähän.”

– Marko Santanen, Komea kodinremontti

Huoneistoremontti Tampereella ja Pirkanmaalla

Toteutamme kodin kaikki remontit laadukkaasti avaimet käteen -palveluna.

Teemme työmme aina kestävän arkkitehtuurin arvoihin nojaten. Kodin sisäilmasto = Ihmisen viihtyvyys kodissaan = Ilmanvaihto, lämpö, valaistus, akustiikka, estetiikka ja esteettömyys.

Sujuva ja vaivaton remontti sekä timanttinen lopputulos on kunnia-asiamme.

Vaalimme aidosti ihmisläheistä ja viimeisen päälle laadukasta tekemistä.

Olemme remontoineet satoja koteja. Meillä on erittäin kattava yhteistyökumppaniverkosto. Hallitsemme parhaat remonttiprosessit ja olemme siksi myös ripeitä.

Toimimme pääsääntöisesti Tampereen, Kansasalan ja Pirkanmaan seudulla, mutta ota rohkeasti yhteyttä meihin myös muualta.

"Olimme erityisen tyytyväisiä siihen, että saimme Markolta selkeän ja paikkansapitäneen arvion kustannuksista jo etukäteen. Huolehditte hienosti siitä, että muut toimijat (putkimiehet, sähköt, lasintyöt) olivat ajan tasalla töiden etenemisestä, minkä ansiosta työt eivät keskeytyneet eri vaiheissa vaan etenivät koko ajan."

 

"Yhteistyö ja asioista sopiminen teidän molempien (Marko & Tommi) kanssa oli helppoa ja välitöntä – näin erinomaista asiakaspalvelua en ole aiemmin saanut kotimme remonteissa. Tarpeen tullen käytän firmaanne jatkossakin ja suosittelen myös muille!"

– Susanna ja Jukka Hirvonen –
Ylöjärvi