Referenssimme

Laaja kotikylpyläkokonaisuus, huoneiston täysremontti, kevyt pintaremontti… Tutustu aiempiin kohteisiimme!

80-luvun omakotitalon kylpyhuone -ja saunaremontti Ylöjärvellä

”Yhteistyö ja asioista sopiminen teidän molempien (Marko & Tommi) kanssa oli helppoa ja välitöntä – näin erinomaista asiakaspalvelua en ole aiemmin saanut kotimme remonteissa. Tarpeen tullen käytän firmaanne jatkossakin ja suosittelen myös muille!”
– Susanna ja Jukka Hirvonen – Ylöjärvi

80-luvun omakotitalon kylpyhuone- ja saunaremontti Linnaimaalla

”Komea kodinremontilla oli hyvät kontaktit muihin tarvittaviin toimittajiin esim. lasifirmoihin ja tämä yhteistyö toimi hyvin.”
– Keinoset – Linnainmaa, Tampere

70-luvun rivitalokolmion kokonaisremontti Leinolassa

”Kaiken kaikkiaan projekti oli äärimmäisen onnistunut ja lopputulos oli ihan mieletön. Emme olisi uskoneet, että ensimmäinen kotimme voisi olla näin ihana!”
– Martina Santanen ja Matti Viitanen – Leinola, Tampere

30-luvun kerrostalohuoneiston peruskorjaus

”Oikean rakennusporukan löytyminen oli oleellisen tärkeä osa projektia, koska laadukas rakentaminen ja viimeistelty kädenjälki on meille tärkeää.”
– Huurat

2000-luvun omakotitalon keittiöremontti

”Uusi valaistus saa asunnon näyttämään erilaiselta. Yllätyimme siitä, kuinka paljon valaistus vaikuttaa lopputuloksen näyttävyyteen. Siihen kannatti mielestämme panostaa, vaikka remontin alkuvaiheessa emme ymmärtäneet sen tärkeyttä.”
– Sorvalit

50-luvun rintamamiestalon kylpyhuone- ja saunaremontti Lielahdessa

”Noin 3 vuotta sitten saunatilat uusittiin Komea kodinremontin edeltäjän, Markon perustaman MS-saneerauksen toimesta. Nyt tarvittiin päivitystä yläkerran wc- ja suihkutiloihin. Kyseessä oli hieman haasteellinen vinokattoinen tila. Remontin tekijää ei tarvinnut googlettaa eikä miettiä, vaan otimme yhteyttä Markoon.”
– Helena ja Ilkka Normio – Lielahti, Tampere

90-luvun kerrostalon kylpyhuone -ja saunaremontti

”Kolmen miehen ammattitaito nivoutui hienosti yhteen. Perusosaamisen lisäksi kukin hallitsi jonkin osa-alueen erityisen hyvin.”
– Perhe Virtala

80-luvun kerrostalon täysremontti

”The thought and attention to detail that the team put in to realizing our plans have made living for the past year in our new flat a pleasure.”
– Henna and David Isherwood